X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Anunț de ultimă oră al lui Plahotniuc: Sîntem gata să începem negocierile

25 feb. 2019,, 13:25   Politică
6954 9

Partidul Democrat (PD), care a obținut la alegerile parlamentare de ieri, potrivit rezultatelor preliminare, 31 de mandate de deputat, este gata să se așeze la masa negocierilor pentru formarea unei coaliții de guvernare.

Anunțul a fost făcut acum cîteva minute de liderul PD, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui briefing de presă.

„PD este gata să înceapă negocierile cu partidele și independenții care trec în Parlament, pentru a le oferi cetățenilor o majoritate parlamentară și un guvern funcțional”, a declarat Plahotniuc.

Politicianul a invitat partidele să se așeze la masa de negocieri chiar în zilele următoare.

„Noi nu avem orgolii, resentimente, prejudecăți. Noi vom merge la aceste negocieri și vom pune în prim-plan nu diferențele doctrinare, dar interesul cetățenilor noștri pentru a le oferi oamenilor o guvernare competentă. Este timpul să trecem neîntîrziat la treabă, imediat după validarea mandatelor în Parlament”, a adăugat el.


Liderul PDM a rămas mulțumit de rezultatele obținute de echipa sa la alegeri și i-a felicitat, totodată, pe ceilalți concurenți electorali. „Rezultatul nostru este unul foarte bun, pe măsura muncii depuse. Ne vom ridica la nivelul așteptărilor cetățenilor”.

„Vreau să felicit toate partidele care au participat la aceste alegeri. Competiția e firească, dar este important să lăsăm supărările din trecut și să privim în față spre nevoile și aspirațiile oamenilor”, a conchis el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?