Andrei Neguța ar putea reveni la Moscova

Andrei Neguța ar putea reveni la Moscova

Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguţa, ar putea reveni la Moscova, după ce în luna decembrie, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, a luat decizia de al chemat la Chişinău, pentru o perioadă nedeterminată, scrie kommersant.ru.

Publicația rusă scrie că ambasadorul Moldovei ar putea reveni la Moscova, după ultima discuție purtată între șefii diplomațiilor de la Chișinău și Moscova, Tudor Ulianovschi și Serghei Lavrov, la Conferința pentru Securitate de la Munchen, care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, Alexandr Roitman, a declarat: „Cu referire la chemarea Ambasadorului Neguţa la Chişinău pentru consultări, MAE IE informează, precum a comunicat şi anterior, faptul că consultările continuă”.

Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguţa, a fost rechemat la Chișinău, în luna decembrie 2017, din cauza mai multor cazuri de hărțuire și intimidare de către autorităţile Federaţiei Ruse a persoanelor oficiale şi oamenilor politici  din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load