X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Andrei Năstase rămîne în funcția de consilier municipal

15 noi. 2019,, 12:53   Politică
6969 7

„Asumîndu-mi cu fermitate mandatul celor peste 112 000 de cetățeni care mi-au acordat votul la alegerile din 3 noiembrie a acestui an, voi activa în Consiliul Municipal respectînd cu sfințenie valorile și principiile care stau la baza întregii mele activități publice și politice”, a anunțat Andrei Năstase acum cîteva minute pe Facebook.

Politicianul afirmă că, începînd de astăzi, Platforma DA și Blocul ACUM vor contribui fără ezitare la inițierea și sprijinirea tuturor proiectelor care pot transforma Chișinăul într-un oraș modern și european, pentru a oferi oamenilor condiții pentru o viață mai bună.

Andrei Năstase promite că activitatea Consiliului Municipal va fi transparentă și că va insista pe instalarea sistemului electronic de vot, pentru ca cetățenii să știe cine a susținut anumite proiecte, notează tv8.md.

„Vom împiedica orice fel de abatere în procesul de legiferare de la nivel local, vom monitoriza cu maximă atenție activitatea primarului și a aparatului său managerial, vom comunica public toate detaliile dosarelor de rezonanță pentru opinia publică. Vom avea propriile noastre proiecte, le vom coordona la detaliu cu interesul comunității noastre, vom munci pentru a asigura acestor proiecte finanțare și vom demonstra tuturor locuitorilor orașului că se poate face treabă în slujba cetățenilor și la Primăria Chișinău”, a scris Năstase.

Liderul Platformei DA a reiterat că nu vor face alianțe sau coaliții electorale în CMC, dar vor vota toate proiectele bune pentru oameni, indiferent cine vor fi inițiatorii acestora.


„Relația noastră cu primarul Chișinăului va fi una instituțională, complet transparentă și se va derula în limitele legii”, a punctat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?