Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Andrei Năstase ar putea să cedeze din nou în fața Maiei Sandu

21 ian. 2020,, 17:10   Politică
4280 2

O va face ca urmare a unor presiuni mari, care vin din Germania, inclusiv de la reprezentantul unei fundații politice (cunoscut în cercurile de la Chișinău), transmite Noi.md, cu referire la Stiri.md.

Surse din cadrul PPDA au anunțat că presiunile se fac direct asupra candidatului anunțat de PPDA, Mihai Druță, care locuiește în Italia, dar și asupra lui Andrei Năstase.

Majoritatea membrilor din organele de conducere a PPDA, dar și organizația teritorială din Hîncești, insistă în continuare pe lansarea propriului candidat.

Ei cred că o nouă cedare în fața Maiei Sandu va pune eticheta de veșnic perdant pentru Andrei Năstase și va afecta grav viitorul lui politic.

Aceleași surse au mai spus că reprezentanții PPDA sînt foarte supărați pe modul Maiei Sandu de a șantaja mereu partidul condus de Andrei Năstase.


“Noi am înghețat înfometați în stradă, luptînd împotriva lui Plahotniuc, iar roadele le culege acum Maia Sandu și hipsterii ei, care au stat la cald pe Facebook”, ne-a spus revoltată sursa din cadrul PPDA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?