X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Andrei Năstase a trimis filmulețele de la întrevederile liderului PD cu Dodon experților din România

12 iun. 2019,, 22:48   Politică
1771 2

Ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase, a declarat că filmulețele publicate de televiziunile ce face parte din holdingul ce aparține liderului PD, Vlad Plahotniuc din cadrul presupuselor negocieri cu Igor Dodon de formare a unei guvernări, le-a trimis unor experți din România pentru a le verifica dacă ar fost trucate.

„Ceea ce am sesizat eu din acele înregistrăzi, apropo le-am trimis la niște colegi din România și aștept de acolo careva rezultate ale unor expertize. Se vede că este ceva trucat. Am văzut ceva acolo. Nimeni nu a pus problema că ar fi existat astfel de intenți. În momentul cînd am intrat în înțelegere cu PSRM ne-am asigurat că nu vom avea drept obiectiv federalizarea. Ne preocupă deoligarhizarea, dezvoltarea țării etc”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV.

UNIMEDIA amintește că ieri, 11 iunie, Publika TV, televiziunea ce face parte din holdingul ce aparține liderului PD, Vlad Plahotniuc, a publicat o nouă înregistrare din cadrul presupuselor negocieri de formare a unei guvernări. De această dată, liderul democrat lipsește, în schimb, discuția se duce între președinte și controversatul Serghei Iaralov, omul de încredere al lui Vladimir Plahotniuc.

Este cea de-a 3-a înregistrare lansată de Publika TV. Potrivit publicației, acestea sunt dovezile clare că Igor Dodon a propus federalizarea Republicii Moldova și este acuzat de trădare de patrie. La rîndul său, Igor Dodon respinge acuzațiile. În cadrul unei emisiuni la TV8, președintele spune că propunerea de fedralizare a venit de la PD și că de fapt, știind că este filmat, a interpretat un rol pentru a dejuca planurile democraților de a rămâne la putere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?