Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Andrei Năstase a primit invitație pentru întrevederea cu Kozak

31 mai. 2019,, 11:10   Politică
7423 5

Președintele PPDA, Andrei Năstase confirmă că a primit invitații pentru a se vedea separat cu cei trei reprezentanți ai: SUA, Rusia, și UE (Germania).

Politicianul spune va merge la întrevederile cu Johannes Hahn, Comisarul european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere și cu Bradley A. Freden, directorul Oficiului pentru Europa de Est din cadrul Departamentului de Stat, SUA, cît despre întrevederea cu Dmitri Kozak, vicepremeirul rus, Năstase spune că se va decide în cadrul blocului ACUM dacă se va da curs acesteia.

Declarațiile au fost făcute aseară în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Din ce a spus Năstase, reiese că toate cele trei întrevederi cu reprezentanții marilor puteri mondiale vor avea loc luni.

Andrei Năstase a fost întrebat despre faptul de unde a auzit despre vizitele celor trei oficiali. Deputatul a precizat că în cazul lui Hahn și Bradley A. Freden a primit invitații, la care și a răspuns imediat că va merge la aceste întîlniri. În cazul lui Kozak, deputatul moldovean a declarat că mai întîi a auzit din presă, dar că aseară a primit și o invitație oficială de la Ambasada Rusiei.

În cadrul aceleași emisiuni, deputatul a mai spus că cele trei vizite arată că s-a produs un blocaj, o paralizie a forului suprem:„Cred că acești oameni au înțeles cine a făcut acest blocaj”.


Vizitele oficialilor străini vor avea loc în săptămîna în care ar urma să fie anunțată dizolvarea Parlamentului de către Igor Dodon, dacă nu va fi învestit un Guvern.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?