Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Analist politic American: Afirmațiile, potrivit cărora Guvernul Chicu a eșuat, sînt afirmații politicianiste

20 mai. 2020,, 12:44   Politică
3976 2

Demiterea Guvernului Chicu este inoportună, iar afirmațiile, potrivit cărora Guvernul Chicu a eșuat, sînt afirmații politicianiste.

Acest lucru a fost declarat de către analistul politic Vladimir Socor în cadrul unui interviu oferit postului de radio „Europa Liberă”.

„Guvernul dlui Chicu are o performanță bună. Afirmațiile potrivit cărora Guvernul Chicu a eșuat sînt afirmații politicianiste, determinate nu de aprecierea obiectivă a performanței Guvernului Chicu, dar determinate de scopul cu totul de neînțeles de a da jos guvernul cu orice preț, pur și simplu pentru că este un guvern girat de Partidul Socialiștilor. Nu este acesta un motiv suficient pentru a da jos Guvernul Chicu. Guvernul Chicu în situația dată face față așa cum se poate face față...”, consideră Vladimir Socor.

În opinia lui, actualul Guvern trebuie să-și continue activitatea.

- Cînd dl Chicu spunea că ar putea fi sabotat de către opoziție, dînsul părea să se refere atît la oamenii lui Candu, cît și la partidele Platforma DA și PAS. E foarte trist dacă se amalgamează o opoziție din aceste unități contrarii, am avea un fel de binom în opoziție. Încă un binom. De data asta în opoziție. Guvernul trebuie să fie lăsat să-și facă treaba!, consideră analistul american.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?