X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ambasadorul SUA la Chişinău, în discuţii cu Pavel Filip

26 iun. 2019,, 17:40   Politică
3177 0

Preşedintele fracţiunii parlamentare a PDM, Pavel Filip, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chişinău, Derek J, Hogan. Interlocutorii au discutat despre situaţia social-politică din Republica Moldova şi priorităţile de cooperare pe viitor.

Diplomatul american a apreciat transferul paşnic al puterii, care este o dovadă de maturitate politică.

Pavel Filip a menţionat că fracţiunea PDM va face opoziţie constructivă în Parlament: nu va nega orbeşte toate proiectele, dar va susţine iniţiativele bune, cu impact pozitiv asupra cetăţenilor.

Totodată, preşedintele fracţiunii PDM a spus că îşi doreşte o atitudine obiectivă şi corectă din partea actualei majorităţi parlamentare, nu una bazată pe răzbunare şi răfuieli.

Ambasadorul Derek Hogan a declarat că în capul mesei trebuie pusă supremaţia legii. Diplomatul a accentuat rolul important al Partidului Democrat, indiferent dacă este la guvernare sau în opoziţie.


Pavel Filip a relevat că Partidul Democrat va face o analiză minuţioasă a greşelilor comise, pentru o resetare, astfel încît partidul să-şi consolideze poziţia de forţă de orientare social-democrată europeană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?