TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Alegerile parlamentare din Hînceşti: Platforma DA îl va sprijini pe Cobzac

Alegerile parlamentare din Hînceşti: Platforma DA îl va sprijini pe Cobzac

Platforma „Demnitate și Adevăr” a decis susținerea candidatului independent, Grigore Cobzac, în cadrul alegerilor parlamentare noi din circumscripția uninominală nr.38 (Hîncești).

Hotărîrea a fost luată cu puțin timp în urmă în cadrul ședinței OT PPDA Hîncești cu participarea conducerii formațiunii. Astfel, reprezentanții Platformei DA nu o vor susține pe Olesea Stamate, candidatul PAS în acest scrutin, transmite Noi.md cu referire la Deschide.


De precizat că la moment, în cursa pentru fotoliul de deputat din circumscripția Hîncești s-au înregistrat șase persoane. Este vorba despre: Ion Mereuță (PDM), Ștefan Gațcan (PSRM), Olesea Stamate (PAS), Dorin Chirtoacă (MPU), Vitalie Balinschi (Partidul „ȘOR”) și Grigore Cobzac (candidat independent).

Acum cîteva zile președintele fracțiunii PPDA, Alexandru Slusari, declara în cadrul unei conferințe de presă că urmează să decidă pe cine va susține în cadrul acestui scrutin: „Grigore Cobzac este din zona Hîncești și are experiență, este cunoscut în această zonă. Pe de altă parte avem propunerea PAS cu Olesea Stamate, care tot este candidatura bună, dar trebuie să luăm în calcul mai multe aspecte”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load