COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ajutorul umanitar oferit de China va ajunge în scurt timp în Moldova

Ajutorul umanitar oferit de China va ajunge în scurt timp în Moldova

Ajutorul umanitar oferit de Republica Populară Chineză R.Moldova urmează să ajungă în scurt timp în țara noastră, a anunțat astăzi președintele Igor Dodon în urma unei întrevederi cu ambasadorul Chinei, Zhang Yinghong.

Lotul include circa 3 tone de medicamente, materiale și echipamente medicale necesare, inclusiv 100 mii de respiratoare de protecție, peste 2500 de teste diagnostice etc. Șeful statului a remarcat că donația făcuată este extrem de importantă în contextul acțiunilor întreprinse de autoritățile Republicii Moldova în lupta cu pandemia COVID-19.

"În cadrul dialogului, am făcut un schimb de opinii cu privire la starea actuală a relațiilor moldo-chineze, dar și situația legată de pandemia cu noul coronavirus. Am apreciat buna cooperare dintre statele noaste în toate domeniile de interes comun, exprimînd gratitudine pentru asistența considerabilă oferită de China țării noastre în diverse domenii de importanță majoră.


În mod special am exprimat gratitudine părții chineze pentru sprijinul acordat statului nostru în combaterea și prevenirea răspîndirii coronavirusului de tip nou", a declarat Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load