Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Adunarea Parlamentară a RM și Poloniei se va reuni într-o nouă ședință

13 iul. 2019,, 13:00   Politică
1987 1

Adunarea Parlamentară a RM și Poloniei se va reuni într-o nouă ședință. Dspre aceasta au discutat ieri preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Polone, Jacek Czaputowicz, notează Noi.md.

Tot în cadrul întrevederii de ieri președintele Parlamentului a mulțumit Poloniei pentru sprijin și a reiterat determinarea guvernării de a promova reforme în beneficiul oamenilor, de a lupta cu corupția și de a restabili relațiile pragmatice cu partenerii de dezvoltare și de a susține o politică externă echilibrată. Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru sprijinul financiar acordat țării, punctînd noi oportunități de colaborare care pot fi dezvoltate în continuare.

Oficialii au menționat caracterul dinamic de dezvoltare a colaborării inter-parlamentare. Copreședintele Adunării din partea Parlamentului Republicii Moldova, Oleg Lipskii, a salutat oficialii în poloneză și a mulțumit pentru deschidere colegilor, optînd pentru intensificarea dialogului în beneficiul ambelor popoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?