TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Acuzaţii către ACUM de la Petic: M-au lăsat singur să lupt

Acuzaţii către ACUM de la Petic: M-au lăsat singur să lupt

Gheorghe Petic își acuză colegii că „l-au lăsat să lupte singur” și s-au distanțat de el, transmite Noi.md.

„În dosarele mele se petrec lucruri paranormale, mai recent în unul de la Taraclia s-a produs un ,,mister”. O parte componentă a Blocului ACUM s-a desolidarizat de mine si de alți deținuți politici, de parcă noi ne-am pus osul la bătaie nu pentru democrație, libertate…..etc, unii au intrat în alegeri prezidențiale și nu au interes la moment. Eu nu mă voi desolidariza de voi pentru că, comparativ cu voi, nu am pierdut contactul cu pămîntul. Citez pe unul: ,,Noi nu mai avem deținuți politici”. Desigur, în Parlament nu sînt”, a scris Petic pe Facebook.


El spune că nu o să mai ceară nimic din partea colegilor.

„Stați calmi. Un singur lucru va rog, totuși, insistați pe punerea în aplicare a Declarațiilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din 19 iunie si 3 octombrie. Apropo, nu puneți presa pe mine după această postare, nu mă mai doare nimic”, a mai scris Petic.

Petic este ex-candidat la alegerile parlamentare și locale din partea Blocului ACUM.

Gheorghe Petic a fost condamnat în luna martie la trei ani și jumătate de închisoare, fiind învinuit de viol. În luna iulie, acesta a fost eliberat din penitenciar în urma unei decizii a Curții de Apel Chișinău, cauza sa fiind trimisă la rejudecare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load