COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Academiile diplomatice din Moldova și Rusia vor semna un Acord de cooperare

Academiile diplomatice din Moldova și Rusia vor semna un Acord de cooperare

Academiile diplomatice din Moldova și Rusia intenționează să semneze un Acord de cooperare, transmite Noi.md.

În particular, a fost pregătit proiectul Acordului de cooperare între Institutul Diplomatic al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Academia Diplomatică a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse.

Acest document a fost înmînat de către ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă Andrei Neguța, rectorului Academiei Diplomatice a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse din or. Moscova, Alexandru Iakovenko, în cadrul unei vizite de lucru la această instituție.


În cadrul întrevederii părțile au discutat despre relațiile dintre Ambasadă Moldovei în FR și Academia Diplomatică a MAE rus.

Șeful misiunii diplomatice l-a felicitat călduros pe conducătorul instituției de învățămînt cu recenta sa numire în funcție în calitate de Rector al Academiei Diplomatice, precum și cu aniversarea a 85 ani de la fondarea Academiei.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au abordat aspectele privind cooperarea moldo - rusă în domeniul educațional și științific și au vorbit despre studenții din țara noastră, care își fac studiile la această prestigioasă instituție de învățămînt din or. Moscova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load