COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A fost numit un nou ambasador al Moldovei

A fost numit un nou ambasador al Moldovei

Noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Confederația Elvețiana a devenit Tatiana Molcean. Un decret corespunzător a semnat președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Pînă în prezent Tatiana Molcean a ocupat funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite Noi.md.

Împreună cu șeful MAEIE, Oleg Țulea, și consilierul prezidențial pe politică externă, Aureliu Ciocoi, șeful statului a discutat cu Tatiana Molcean despre perspectivele de colaborare ale țării noastre cu Elveția, precum și i-am urat succes în exercitarea primei sale misiuni diplomatice, menționînd importanța consolidării relațiilor de cooperare cu Elveția, care are un rol semnificativ în politica europeană și cea internațională.


Ambasada Republicii Moldova în Confederația Elvețiană este situată la Geneva și îndeplinește, prin cumul, funcțiile reprezentanței pe lîngă Oficiul ONU, sediul Organizației Mondiale a Sănătății și ale altor organizații internaționale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load