Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

A fost numit un nou ambasador al Moldovei

30 iul. 2020,, 14:55   Politică
3735 0

Noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Confederația Elvețiana a devenit Tatiana Molcean. Un decret corespunzător a semnat președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Pînă în prezent Tatiana Molcean a ocupat funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite Noi.md.

Împreună cu șeful MAEIE, Oleg Țulea, și consilierul prezidențial pe politică externă, Aureliu Ciocoi, șeful statului a discutat cu Tatiana Molcean despre perspectivele de colaborare ale țării noastre cu Elveția, precum și i-am urat succes în exercitarea primei sale misiuni diplomatice, menționînd importanța consolidării relațiilor de cooperare cu Elveția, care are un rol semnificativ în politica europeană și cea internațională.

Ambasada Republicii Moldova în Confederația Elvețiană este situată la Geneva și îndeplinește, prin cumul, funcțiile reprezentanței pe lîngă Oficiul ONU, sediul Organizației Mondiale a Sănătății și ale altor organizații internaționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?