COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Specialiștii începători în finanțe publice vor fi instruiți de la distanță

Specialiștii începători în finanțe publice vor fi instruiți de la distanță

În condițiile dictate de pandemie, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, cu începere din 8 aprilie curent, a primelor două cursuri de instruire la distanță, cu utilizarea aplicației ZOOM, pentru specialiștii începători în finanțe publice.

Primul curs cu tema „Introducere în finanțe publice”, cu o durată de șase zile, 18 ore de studii, va fi desfășurat în perioada 8 – 15 aprilie 2020, iar al doilea curs cu genericul „Contabilitatea bugetară. Cadrul normativ”, cu o durată de 12 zile, 40 de ore de studii, - în intervalul 8 – 30 aprilie 2020.

Primul curs este organizat pentru specialiștii începători în finanțe publice: cei care nu au experiență de muncă în domeniu și cei care activează în acest sector mai puțin de doi ani.


Al doilea curs de instruire - „Contabilitatea bugetară. Cadrul normativ” - este destinat specialiștilor în finanțe publice a căror responsabilități includ evidența contabilă în sistemul bugetar și care au nevoie de aprofundarea cunoștințelor privind bazele evidenței contabile în sistemul bugetar.

Doritorii de a participa la cursul de instruire „Introducere în finanțe publice” urmează să se înscrie la el, accesînd acest link sau pe pagina web cursuri.ctif.md.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri