COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: "FMI distruge economia Moldovei" (VIDEO)

Opinie: "FMI distruge economia Moldovei" (VIDEO)

Fondul Monetar Internațional, prin condițiile înaintate pentru alocarea creditelor Moldovei, a obligat distrugerea economiei țării.

De această părere este șeful delegației TASS în Moldova, Valerii Demidețki, vorbind în cadrul emisiunii ”Mecanismul de acțiune” cu Elena Levițkaia-Pahomova" de la postul de televiziune "NTV Moldova"", transmite Noi.md.

"Am fost la negocierile pe care le-a început încă Andrei Nicolaevici Sangheli, al doilea prim-ministru al nostru, cu Fondul Monetar Internațional (FMI). Îmi amintesc foarte bine cînd i-au fost anunțate regulile și condițiile. El a ieșit de acolo, și-a șters transpirația de pe frunte și a spus: "Dar asta înseamnă să ne distrugem economia. Noi nu vom avea pur și simplu economie. Nu va exista industrie și așa mai departe", a spus Valerii Demidețki.


El a menționat că experții FMI și-au pus pur și simplu condițiile, așa cum au văzut ei.

"FMI nu este o organizație de caritate. Și noi știm cu toții acest lucru. Ei pun condiții dure și așa mai departe. Și este naiv să presupunem că ei acționează în scopuri caritabile. Numiți o țară care a ieșit din criză după ajutorul lor", a subliniat șeful reprezentanței TASS în Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load