COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Sturza: Să nu avem nicio iluzie că criza va trece

Ion Sturza: Să nu avem nicio iluzie că criza va trece

Eu am trecut în viața mea prin multe crize și nu există miracole, a declarat fostul premier, omul de afaceri Ion Sturza, referindu-se la criza economică provocată de epidemia de coronavirus în lume.

Potrivit lui, dacă economia mondială se contractă cu 5-6%, este imposibil ca alte țări să scape.

"Zone ca imobiliare, automotive, mobilă sau produse de lux vor fi primele victime, pentru că oamenii fac economii și nu vor avea acces la bani adiționali, cum ar fi bonusuri. Alții vor intra în șomaj. Ar fi foarte bine să ne atingem bugetele în condițiile unui nivel ridicat de incertitudine", a menționat Sturza în videoconferința E-commerce Profit.ro.


Potrivit lui, capacitatea de cumpărare a populației și consumul și va duce la o scădere destul de dramatică a vînzărilor pe anumite segmente de piață, pe anumite produse, atît în online, cît și în offline, care doar parțial va fi atenuată de trecerea masivă de la offline la online.

"Mai degrabă vorbim despre incertitudine și de o situație destul de complicată pentru industria online decît una de euforie și de creștere exponențială pe fundalul problemelor celor din offline", a spus Sturza.

Sponsorul rubricii - compania Alpari

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load