COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum va arăta lumea după pandemie? ©

Cum va arăta lumea după pandemie?

Întrebarea care îi frământă acum pe toți este: „Ce se va întâmpla cu noi după pandemie?”. Răspunsul e unul singur: viața se va schimba și, din păcate, nu spre bine. Odată cu apariția coronavirusului, toate celelalte probleme de parcă au dispărut.

Dar nu este tocmai așa. Și una dintre problemele de bază este scăderea prețurilor la petrol. După criza din 2014, când prețurile la petrol s-au prăbușit, valuta multor țări s-a devalorizat brusc și veniturile au scăzut aproape de două ori. Va fi tot mai rău.

Unii experți spun că vremurile în care pentru noi coronavirusul nu va fi mai grav decât o gripă vor sosi peste un an sau doi. Alții prezic o perioadă mai scurtă - peste șase luni. Dar în ambele cazuri, prognozele nu sunt tocmai bune. Până la urmă, dacă COVID-19 va continua să infecteze sute de oameni pe zi, acest lucru înseamnă că nimeni nu va înlătura măsurile de carantină o perioadă lungă de timp. Probabil că măsurile vor fi relaxate, dar nu peste tot. Restricțiile vor fi eliminate treptat și cu multă atenție.

Inițial vor fi reluate procesele de producție. Scoaterea persoanelor din autoizolare, ar fi logic să fie făcută pe grupe de vârstă. Mai întâi persoanele tinere, și abia la urmă persoanele de peste 63 de ani care sunt expuse riscului maximal. Centrele comerciale, cinematografele, locurile de expoziție, cafenelele se vor deschide, potrivit prognozelor analiștilor, nu mai devreme de sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie. Și cel mai probabil cu condiția garanției menținerii distanței sociale. În ceea ce privește magazinele, majoritatea dintre ele vor rămâne probabil în mediul offline. Iar una dintre primele industrii care se va restabili poate fi industria turismului. Cu toate acestea, inițial, oamenii se vor abține de călătoriile în alte țări și vor călători mai mult în țara natală.

Magazinele, călătoriile, divertismentul - toate acestea sunt, bineînțeles, minunate. Însă există o singură problemă. Cu ce să plătești pentru toate, dacă deja de mult timp nu mai ai un venit? Dacă ai economii, acestea pot fi majorate, și poți ieși din carantină cu venit. O modalitate este să investești în conturile PAMM. Investește o sumă în contul unui trader cu experiență care deschide tranzacții. Pentru el e profitabil să efectueze o tranzacție de succes: așa va câștiga și va atrage atenția noilor investitori. Iar tu vei primi procentul tău din această tranzacție, mărimea căruia va depinde de suma investită. Încearcă!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load