COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La Bălți a început instalarea platformelor de gunoi de tip închis

La Bălți a început instalarea platformelor de gunoi de tip închis

La Bălți a început instalarea platformelor de gunoi de tip închis.

În special, întreprinderea municipală "Direcția reparații și construcții drumuri" din Bălți (DRCD) a fabricat mai mult de o duzină de platforme de gunoi de tip închis. Lista străzilor, unde vor apărea acestea, poate fi vizualizată pe site-ul administrației locale.

Șeful DRCD, Iurie Hmarnîi, a menționat că întreprinderea intenționează în viitorul apropiat nu doar să reînnoiască platformele, ci și să plaseze pe fiecare dintre ele panouri informative, transmite btv.md


"Noi am făcut 12 platforme de gunoi de tip închis. Și vreau să menționez că acest lucru a fost făcut din banii întreprinderii", a menționat Iurie Hmarnîi.

Potrivit lui, pe fiecare tomberon vor fi indicate datele de contact ale întreprinderii. În acest fel, serviciul de colectare a gunoiului intenționează să stabilească o comunicare cu locuitorii orașului. Ei roagă oamenii să sune și să raporteze toate problemele privind evacuarea gunoiului.

"Am comandat la tipografie postere, care vor fi amplasate pe porțile platformelor. Va fi scris, de exemplu, "Și voi sînteți participanți la campania pentru un oraș curat". Și în afară de aceasta, pe toate tomberoanele va fi indicat numărul de telefon, adresa de e-mail. Ne-ar plăcea ca oamenii să ne spună ce se întîmplă cu gunoiul", a spus directorul DRCD.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load