Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate din cauza ceţii

Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate din cauza ceţii

Mai multe curse aeriene au fost reținute și anulate astăzi din cauza ceţii dense, care s-a lăsat în dimineața zilei asupra Aeroportului Internaţional Chişinău, transmite MOLDPRES.


Serviciul informaţii de la aeroport a precizat pentru agenție că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cursa spre Istanbul a fost anulată, iar cea spre Moscova va decola cu o întîrziere de o oră.


În acelaşi timp, există întîrzieri de aproape o oră la aterizarea cursei din Moscova, iar cea din Istanbul a fost anulată.


Reprezentanți ai Aeroportului Internaţional Chişinău au specificat pentru MOLDPRES că, pînă în prezent, nici o cursă nu a fost redirecționată. „Alte schimbări pentru ziua de astăzi nu sînt preconizate”, au mai spus sursele citate.


Solicitat de agenție, șeful Centrului prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadie Roșca, a menționat că ceața se va dispersa complet pe parcursul zilei. „Vom mai avea ceață în orele de noapte și în dimineața zilelor de sîmbătă și duminică a acestei săptămîni”, a precizat Roșca.


Potrivit meteorologilor, astăzi se prevede cer variabil. Pentru următoarele zile sînt prognozate temperaturi minime de pînă la plus 2 grade Celsius, noaptea, și maxime de pînă la plus 8 grade Celsius, ziua.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load