Preşedintele ţării s-a întîlnit cu Farit Muhametşin. Despre ce au discutat

Preşedintele ţării s-a întîlnit cu Farit Muhametşin. Despre ce au discutat

Astăzi, 4 ianuarie, preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova,  Farit Muhametşin, notează NOI.md.


În cadrul întîlnirii, au fost puse în discuţie subiecte privind dezvoltarea relațiilor bilaterale, şeful statului exprimîndu-şi încrederea în  relansarea, pe viitor, a unei eficiente colaborări multidimensionale.


"Am remarcat faptul că în 2017 a existat o cooperare bună la nivel de preşedinţi de ţară, legătură care ar trebui să existe şi la nivel de guverne, în baza înțelegerilor și negocierilor avute cu reprezentanţii conducerii Federaţiei Ruse la summitul neformal al liderilor ţărilor CSI", a declarat Igor Dodon după vizita ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova.


Totodată, şeful statului a spus că este în aşteptarea unei vizite a reprezentantului conducerii Ministerului de Externe al Federației Ruse, în urma căreia speră să fie îmbunătăţite relaţiile Rusiei cu Republica Moldova.


Mi-am exprimat speranța că, în timpul cel mai apropiat, reprezentantul conducerii Ministerului de Externe al Federației Ruse va întreprinde o vizită în Republica Moldova în scopul reluării bunelor relații dintre ţările noastre", a adăugat Dodon.


Precizăm că, tot astăzi, preşedintele ţării s-a întîlnit cu ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Hulusi Kiliç, de la care a aflat că licitația privind selectarea companiei de construcție care se va ocupa de renovarea clădirii Președinției s-a încheiat cu succes. 


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load