X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

S-a răzbunat pe fosta iubită, lăsînd-o fără actul de identitate

4 ian. 2018,, 15:11   Societate
3014 1

Răzbunare ca în filme! Un tînăr moldovean, fiind certat cu iubita sa, i-a sustras actul de identitate românesc, perfectat ilegal în Italia, și l-a prezentat polițiștilor de frontieră pentru a lua măsurile ce se impun în privința acesteia.

Cazul a fost semnalat astăzi, 4 ianuarie 2018, la punctul de trecere Sculeni.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, fiind pasagerul rutei Iași-Chișinău, tînărul, de 35 de ani, s-a apropiat de unul dintre angajaţii postului vamal şi i-a prezentat adițional și o carte de identitate, eliberată de autoritățile române. În urma verificărilor s-a constatat că aceasta era falsificată.

La audierea moldoveanului s-a aflat că actul de identitate românesc aparține fostei sale iubite - o conațională. Pentru obținerea cărții de identitate, cea din urmă a achitat suma de 300 de euro.

Bărbatul a justificat denunțul ilegalității prin faptul că era în conflict cu tînăra și aceasta trebuie să răspundă în conformitate cu prevederile legii.


Polițiștii de frontieră au reținut documentul falsificat și continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor, dar și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate pe ilegalitatea comisă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?