Meghan Markle, 8 lucruri care îi vor fi interzise după ce va deveni soţia Prinţului Harry

Meghan Markle, 8 lucruri care îi vor fi interzise după ce va deveni soţia Prinţului Harry

Viaţa actriţei Meghan Markle se va schimba radical odată ce va deveni soţia Prinţului Harry. Bruneta va trebui să renunţe la cîteva obiceiuri şi să respecte toate regulile de etichetă regală.


Actriţei îi vor fi interzise o serie de activităţi care, pentru o femeie obişnuită, nu par deloc ieşite din comun.


Nu va avea voie să facă selfie-uri. Meghan Markle are un cont de Instagram în care selfie-urile erau la ordinea zilei. Actriţei i-a fost deja interzis să îşi mai facă selfie-uri, aceasta fiind o regulă de bază pentru toţi membrii Familiei Regale, dar trebuie menţionat că însăşi Regina Elisabeta dezaprobă vehement această practică puerilă, după cum relatează The Sun.


Nu are voie să iasă singură în public. De acum, Meghan Markle nu va mai merge pe stradă neînsoţită de agenţi de pază. Aceştia trebuie să o supravegheze constant, de îndată ce va părăsi reşedinţa regală.


Nu are voie să mai stea pe reţelele de socializare. Actriţa din serialul „Suits” este foarte cunoscută pe Facebook, Instagram şi Twitter, unde milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea online. Viitoarea soţie a Prinţului Harry va trebui să spună adio publicatului constant a tuturor lucrurilor pe care le face. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.


Nu va mai avea dreptul să voteze. Meghan urmează să solicite obţinerea cetăţeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. Prin Constituţie, membrilor Familiei Regale nu le este îngăduit să-şi exprime opinia politică. Această regulă este valabilă chiar şi pentru regină.


Nu are voie să poarte ojă. Kate Middleton şi chiar Regina Elisabeta, nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Totul se rezumă la o regulă cît se poate de strictă. Conform tradiţiei britanice regale, unghiile vopsite reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele şi domnişoarele din Familia Regală n-au voie să o afişeze.


Nu va mai putea da autografe. La fel ca Regina, Kate, William şi Harry, Meghan va trebui să refuze politicos pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect sau pe părţi ale corpului respectivului admirator. Asta este regula. Prinţul Charles răspunde mereu, cînd i se cere un autograf: „Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta”.


Nu va avea voie să meargă la culcare înaintea Reginei. Atunci cînd se află în aceeaşi casă sau castel cu Elisabeta a II-a, niciun membru al Familiei Regale nu are voie să meargă la culcare înaintea Reginei. Doar ea are dreptul să decidă cînd anume se încheie seara respectivă.


Nu va avea voie să mai poarte fuste mini. Meghan Markle a stîrnit imaginaţia bărbaţilor mult timp, cît a fost actriţă. Este o femeie frumoasă şi foarte sexy, aşa că nu-i de mirare că şi Harry a căzut în mrejele ei. Totuşi, de acum înainte, cuvîntul de ordine al lui Meghan va trebui să fie doar eleganţă: nimic bătător la ochi, nimic strident sau provocator. De aceea, bruneta nu va mai putea purta în public fuste sau rochii care să se ridice prea mult deasupra genunchilor, scrie Click.ro


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load