Șase motive pentru care telefonul mobil se descarcă rapid

Șase motive pentru care telefonul mobil se descarcă rapid

Au fost numite șase motive principale ale descărcării rapide a smartphone-ului.


După cum a informat portalul AKKet.com, primul motiv care duce la descărcare este luminozitatea ecranului. Utilizatorii ar trebui să activeze luminozitatea automată sau să o reducă manual seara și noaptea.


De asemenea, va trebui să reîncărcați permanent telefonul, dacă utilizați "imagini de fundal live".


Un alt motiv este funcția "Rotirea automată a ecranului". Pentru a economisi încărcătura, aceasta trebuie setată, alegînd rotația verticală a ecranului. Dacă este necesar, setarea poate fi modificată.


Descărcarea telefonului are loc și din cauza aplicațiilor în regim fonic. În acest caz, trebuie să utilizați programe speciale, care vă permit să împiedicați ca anumite aplicații să funcționeze în regim de fundal (să ruleze în background).


Bateria "cedează" repede, dacă utilizați smartphone-ul afară, deoarece bateriile moderne sînt sensibile la frig.


Însă cel mai tare telefonul își pierde din încărcătură din cauza rețelei de telefonie celulară a operatorului. Încărcătura fiindu-i "mîncată" de 3G și 4G dar, de asemenea, de Bluetooth, dacă dispozitivul este conectat la acestea în mod constant. În timpul nopții, ar trebui să activați "modul avion", astfel încît smartphone-ul să funcționeze mai mult timp cu aceeași încărcătură.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load