Rodica Antoci a depus jurămîntul în calitatea sa de președinte al ANI

Rodica Antoci a depus jurămîntul în calitatea sa de președinte al ANI

Astăzi, 3 ianuarie, la Reședința de Stat, în prezența președintelui Republicii Moldova, Rodica Antoci a depus jurămîntul în calitatea sa de președinte al Autorității Naționale de Integritate (ANI), iar Lilian Chișcă în calitatea sa de vicepreședinte al acestei instituții.


Şeful statului, Igor Dodon, s-a arătat ferm convins că cei doi au capacităţile necesare de a lupta cu corupţia şi de a asigura o bună dezvoltare a Republicii Moldova.


„Mi-am exprimat speranța că Rodica Antoci și Lilian Chișcă își vor îndeplini obligațiunile în strictă conformitate cu legislația, contribuind la prevenirea actelor de corupție în sectorul public din Republica Moldova, asigurînd astfel dezvoltarea democratică a țării noastre", a menţionat Dodon în cadrul evenimentului de astăzi.


Amintim că, săptămîna trecută, preşedintele ţării a numit-o în funcția de președinte al ANI pe Rodica Antoci, cîștigătoarea concursului organizat de autorități.


Tot atunci, Igor Dodon a remarcat că propunerea de numire în funcție a fost susținută de reprezentanții societății civile, iar dosarul Rodicăi Antoci este unul complet.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load