Silvia Radu va pleca la Minsk

Silvia Radu va pleca la Minsk

Silvia Radu este invitată să viziteze Minskul în trimestrul I al anului 2018, pentru a discuta cu autoritățile Belarusului perspectivele de realizare a unor noi proiecte comune.


Astfel, autoritățile de la Chișinău și Minsk planifică să discute despre organizarea asamblării în capitala Moldovei a autobuzelor și lifturilor pe baza echipamentului de producție belarusă.


Acest subiect a fost discutat în cadrul întrevederii anterioare dintre ambasadorul Belarusului în Republica Moldova, Serghei Ciciuk, și primarul general interimar al capitalei Moldovei, Silvia Radu, comunică NOI.md.


Potrivit Ambasadei Belarusului la Chișinău, Serghei Ciciuk i-a înmînat Silviei Radu o scrisoare din partea președintelui Comitetului Executiv al orașului Minsk, Andrei Șorț, cu invitația de a vizita capitala Belarusului în primul trimestru al anului 2018.


Primarului interimar al capitalei Moldovei i s-a oferit, de asemenea, un proiect al Planului de acțiuni privind cooperarea dintre Chișinău și Minsk pentru perioada 2018-2019.


În cadrul întrevederii, părțile au discutat procedura de interacțiune pentru soluționarea unor probleme actuale referitoare la comerț și cooperare economică, în special în ceea ce privește asamblarea troleibuzelor, organizarea asamblării autobuzelor și lifturilor pe baza echipamentului de producție belarusă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load