Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ultima oră: trei inspectori de patrulare, reţinuţi de CNA

3 ian. 2018,, 08:59   Societate
4135 1

Trei inspectori din cadrul Batalionului de Patrulare Sud au fost reţinuţi aseară de către ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Sud a CNA şi procurori.

Poliţiştii sînt bănuiţi de corupere pasivă şi vor petrece următoarele 72 de ore în izolator.

Potrivit denunţătorului, unul dintre inspectori l-ar fi oprit, acum cîteva zile, în timp ce ar fi condus automobilul în stare de ebrietate. Pentru a nu documenta cazul, poliţistul ar fi cerut 200 de dolari. Ulterior, şoferul s-a adresat la DGT Sud cu o plîngere în care l-a denunţat pe poliţist, iar ofiţerii CNA au iniţiat o cauză penală pentru corupere pasivă.

În după-amiaza zilei de ieri, în timp ce se deplasa pentru a transmite suma estorcată, denunţătorul a fost oprit de un echipaj de patrulare. În automobilul de serviciu al Poliţiei se aflau doi colegi de-ai inspectorului, care l-au convins să le transmită banii pe care îi datora colegului lor. În urma transmiterii banilor, aceştia au fost reţinuţi, suma estorcată fiind depistată în automobilul de serviciu. În scurt timp, a fost prins şi al treilea suspect.

Cazul se investighează sub conducerea procurorilor anticorupţie, operaţiunea de reţinere fiind sprijinită de Serviciul protecţie internă şi anticorupţie al MAI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?