Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

IGP, în căutarea soluțiilor de reducere a accidentelor rutiere

2 ian. 2018,, 16:20   Societate
1904 1

Accidentele rutiere soldate cu persoane traumatizate, dar şi cu decese sînt în creştere. Despre acest lucru informează Inspectoratul General al Poliției, potrivit căruia astfel de accidente s-au produs în municipiiileChișinău și Bălți, dar și în raioanele Strășeni, Ialoveni, Cimișlia, Orhei, Telenești.

Astfel, pentru identificarea soluțiilor de prevenire a accidentelor rutiere, precum și pentru stabilirea de nor sarcini suplimentare în activitatea subdiviziunilor de patrulare ale Poliţiei în toată țara, astăzi, 2 ianuarie, la IGP, a avut loc o şedinţă de lucru, la care a participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, conducerea Inspectoratului General al Poliției și șefi de inspectorate din țară.

În cadrul ședinței, ministrul de interne a subliniat importanța securității cetățenilor și necesitatea de a interveni în asftfel de situații de risc, cu soluții concrete.

În acest context, Inspectoratul General al Poliției va realiza un șir de acțiuni destinate zonelor unde au avut loc aceste accidente, pentru acoperirea sectoarelor de drum periculoase din punctul de vedere al securității circulației rutiere, dar și pentru a preveni unele încălcări ale șoferilor care pun în pericol viața altor participanți la trafic.

Analiza situației accidentare din țară, din această perioadă, demonstrează totuși o scădere a numărului accidentelor rutiere comparativ cu anul precedent.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?