Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cea mai ascunsă zodie. Nimeni nu-i cunoaște cu adevărat pe acești oameni

2 ian. 2018,, 14:53  
1173 0

Pe nativul zodiei Pești este foarte greu să-l cunoști cu adevărat, pentru că este timid si rezervat, ascunzând de fapt calități deosebite, pe care nu le poate scoate la iveală.

Unei persoane născute în zodia Pești nu îi place sa atraga atentia asupra sa, din aceasta cauza nu va fi apreciată la adevarata lui valoare. Îi place să fie mai mult singură, retrasă, cu propriile gânduri, eventual preocupată de una din arte pentru care își dedică tot timpul.

Nativul Pesti este sensibil si idealist, un visator atras de planuri si idei nepractice. Creativ, spiritual, chiar mistic, are o dispozitie introspectiva, incat celor din jur le este foarte greu sa il inteleaga.

Peștii sunt, de asemenea, idealiști, cu o sensibilitate exagerata, visatori, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece le lipsește încrederea în forțele proprii.

Peștii au tendinta de a trece prin viata idealizand situatiile, oamenii, imprejurarile, dandu-le un aspect cu totul diferit decat in realitate. Temperamentul lor variaza de la optimism la pesimism intr-o clipa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?