/FOTO/ Accident grav la Glodeni, SOLDAT CU 7 VICTIME

/FOTO/ Accident grav la Glodeni, SOLDAT CU 7 VICTIME

Un șofer băut a provocat un accident cu șapte răniți pe traseul din apropierea localitatea Hâjdieni, Raionul Glodeni. Accidentul a avut loc în prima zi din an, în jurul orei 12.20, la ieșirea din oraș. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către Ludmila Condrat, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliție Glodeni.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Glodeni care a stabilit că un automobil de model Volkswagen Passat, condus de locuitorul satului Hîjdieni, în vârstă de 37 de ani, a tamponat un automobil de model Ford Focus, locuitor al aceleași localități, în vârstă de 25 de ani.

În consecință, șapte persoane, cu vârstele între 21 de ani și 59 de ani, au primit diverse traumatisme. Salvatorii au descarcerat o persoană și au deblocat alte trei persoane din Volkswagen. Pasagerii și șoferii au fost transportați la spitalul raional Glodeni cu diferite traumatisme.

Preliminar, de producerea accidentului rutier se face șoferul automobilului Passat, care, în momentul producerii coliziunii se afla în stare de ebrietate avansată. Acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l de alcool în aerul expirat, ceea ce înseamnă cu mult peste norma admisă de lege.

Cazul se investighează în vederea stabilirii tuturor circumstanțele.


 

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load