Peste 31800 de persoane au traversat frontiera în noaptea de Revelion

Peste 31800 de persoane au traversat frontiera în noaptea de Revelion

La trecerea dintre ani, 31.884 de persoane au traversat frontiera de stat a Republicii Moldova.

Potrivit datelor Poliției de Frontieră, cele mai tranzitate puncte de trecere a graniței au fost: Aeroportul Internațional Chișinău cu 6.307 traversări persoane, după care urmează posturile vamale Otaci, Leușeni și Sculeni.

Conform sursei citate, fluxul de cetățeni care a trecut granița în ultima săptămînă din anul 2017 a crescut semnificativ, depășind cifra de 343 100 traversări, dintre care un număr de peste 192.000 au fost treceri pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Pe parcursul săptămînii trecute, la ”frontiera verde” și în punctele de trecere, polițiștii de frontieră au documentat infracțiuni comise de 73 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră. Dintre aceștia o persoană a încercat să treacă ilegal granița și 15 cetăţeni străini au încălcat termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova.

În aceeași perioadă, 48 de cetăţeni străini, dar și 209 mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova. Totodată, în Federația Rusă nu a fost autorizată intrarea a 12 cetățeni moldoveni.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load