Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Serviciile de catering tot mai solicitate în perioada sărbătorilor

31 dec. 2017,, 14:02   Societate
2128 0

Mulţi moldoveni aleg, în ultima perioadă, să pregătească masa de sărbătoare cu meniuri variate fără a sta ore în şir la bucătărie. Asta pentru că apelează la serviciile companiilor de catering. Acestea livrează bucate pentru orice gust şi tot asta în doar cîteva ore.

"Am hotărît ca să apelăm serviciile catering din motivul că avem un grafic supraîncărcat, ca să economisim energie şi ca să simţim de sărbătoare".

"Acest meniu care conţine bucate din carne, caşcaval, fructe şi legume este calculat pentru patru persoane. Costul total al livrării ajunge la 700 de lei".

Bucătarii companiilor de catering elaborează meniuri după preferinţele clienţilor şi le livrează bucate rapid.

"Cele mai solicitate bucate sînt platourile cu aperitive reci, de genul "canapeuri",oaspeţii pot să aleagă absolut tot cea ce este pe placul lor, le pregătim absolut orice bucate", a spus Lilian Suvac, bucătar-şef.

Nu lipsesc nici comenzi mai puţin obişnuite.

"Persoana care a comandat, a adus vesela ei, la care am întrebat, care este motivul. Doamnă sau domnişoară a vrut să impresioneze soacra, să spună că a gătit ea", a mai spus Lilian Suvac, bucătar-şef.

Reprezentanţii companiilor de catering spun că, în aceste zile, numărul comenzilor creşte considerabil.

"De obicei, în perioada sărbătorilor este o creştere cu vreo 30 la sută, un meniu consistent ar fi undeva de la 100 de lei pentru o persoană, iar aperitivele reci cu bucate fierbinţi undeva de 200 de lei", a menţionat Ion Comendant, directorul companiei de catering.

Pentru ca orice comandă să ajungă la timp, moldovenii sînt îndemnaţi să solicite bucatele la compania de catering cu 24 de ore înainte de livrare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?