Cîştigătoare "Vocea României": Nu transformați orice eveniment în politică!

Cîştigătoare "Vocea României": Nu transformați orice eveniment în politică!

După ce ieri, 29 decembrie, cîştigătoarea concursului muzical "Vocea României", Ana Munteanu, a primit de la şeful statului, Igor Dodon, o Diplomă de Onoare, reacţiile dure în adresa tinerei nu au încetat să apară.


Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Moldoveanca le explică prietenilor virtuali motivul  pentru care se bucură de premiul obţinut.


„Domnul președinte, Igor Dodon, este prima și unica persoană de stat din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obținut la Vocea României! Unica mea „politică” este dragostea pentru muzică. Nu transformați orice eveniment în politică!”, a ţinut să menţioneze Ana Munteanu în rețele de socializare. 


Amintim că după ce i-a fost conferită Diploma de Onoare, preşedintele ţării a asigurat-o pe cîştigătoarea concursului din ţara vecină că atît el, cît şi instituția prezidențială îi va oferi sprijin oricînd ea va avea nevoie.


La 16 decembrie curent, pentru prima dată  în istoria competiției, un concurent originar din Republica Moldova, Ana Munteanu, a devenit câștigătoarea trofeului „Vocea României” 2017.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load