Un susținător al lui Usatîi și-a dat demisia

Un susținător al lui Usatîi și-a dat demisia

Serghei Pcela, şeful Direcţiei Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi, și-a dat demisia.

Decizia a fost luată după scandalul privind evacuarea deșeurilor din Bălți. Acesta îl acuză într-o scrisoare pe Renato Usatîi de faptul că problema a apărut din cauza ”luptei politice” a primarului, care ”conduce” orașul prin intermediul aplicației Skype. 

”Criza gunoiului a arătat de fapt cum poate să ajungă mun. Bălți dacă se continua acest model de management prin Skype și indicații eronate, care nu au nicio legătură cu realitatea din oraș. Renato Usatîi vede de la Moscova lucrurile doar politica, dar noi din oraș, vedem realitatea cu care se confruntă oamenii din oraș. Renato Usatîi este obsedat de războiul lui cu politicienii de la Chișinău și trage și Bălțiul în acest război. Bălțiul nu poate fi condus prin Skype”, scrie Serghei Pcela într-un document ajuns la adresa redacției Realitatea.md.

Potrivit acestuia, ”Bălțiul este orașul cetățenilor care plătesc taxe și vor să fie respectați”. De asemenea, Serghei Pcela susține că pe oameni îi interesează de fapt situația din oraș, și nu luptele politice.  

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load