X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

În Egipt există un local pentru iubitorii de animale

30 dec. 2017,, 03:32   Externe
2347 0

Cei care au animale de companie ştiu cît de greu este să găseşti un restaurant în care să le fie permis accesul cu cîinele. În Egipt s-a deschis de curînd un astfel de loc pentru iubitorii de animale. Ideea de afaceri a prins imediat la public, iar localul e plin seară de seară.

Mohamed Al Kook s-a gîndit să creeze un nou concept de local: aşa că a combinat un magazin pentru animale cu o cafenea şi o terasă.

"În Egipt nu prea sînt localuri pentru cei care au animale de companie. E greu pentru cei care vor să-şi scoată cîinii la plimbare, pentru că nu li se permite accesul în restaurante. Aşa că de cele mai multe ori, cîinii sînt lăsaţi în acasă", a spus Mohomed al Kook, patron.

Restaurantul din Alexandria este un loc de socializare şi de relaxare. Şi nu e popular doar printre proprietarii de cîini.

"Avem acum un loc foarte frumos şi confortabil. Totul e extraordinar. Ba chiar vin aici clienţi care nu au cîini, doar ca să se joace cu animalele", a declarat proprietarul unui local.

De la husky pînă la ciobăneşti, toţi sînt bineveniţi în acest local. Ba chiar şi proprietarii de maimuţe de companie trec frecvent să bea o cafea.

Proprietarul nu i-a uitat nici pe cei care au pisici, aşa că o zi din săptămînă, felinele sînt invitatele speciale ale localului.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?