În Egipt există un local pentru iubitorii de animale

În Egipt există un local pentru iubitorii de animale

Cei care au animale de companie ştiu cît de greu este să găseşti un restaurant în care să le fie permis accesul cu cîinele. În Egipt s-a deschis de curînd un astfel de loc pentru iubitorii de animale. Ideea de afaceri a prins imediat la public, iar localul e plin seară de seară.

Mohamed Al Kook s-a gîndit să creeze un nou concept de local: aşa că a combinat un magazin pentru animale cu o cafenea şi o terasă. 

"În Egipt nu prea sînt localuri pentru cei care au animale de companie. E greu pentru cei care vor să-şi scoată cîinii la plimbare, pentru că nu li se permite accesul în restaurante. Aşa că de cele mai multe ori, cîinii sînt lăsaţi în acasă", a spus Mohomed al Kook, patron.

Restaurantul din Alexandria este un loc de socializare şi de relaxare. Şi nu e popular doar printre proprietarii de cîini.

"Avem acum un loc foarte frumos şi confortabil. Totul e extraordinar. Ba chiar vin aici clienţi care nu au cîini, doar ca să se joace cu animalele", a declarat proprietarul unui local.

De la husky pînă la ciobăneşti, toţi sînt bineveniţi în acest local. Ba chiar şi proprietarii de maimuţe de companie trec frecvent să bea o cafea. 

Proprietarul nu i-a uitat nici pe cei care au pisici, aşa că o zi din săptămînă, felinele sînt invitatele speciale ale localului. 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load