Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Deptrans a numit cauza preliminară a accidentului autobuzului de la Moscova

29 dec. 2017,, 10:10  
1530 0

Cauza accidentului cu autobuzul la nord-vestul Moscovei ar putea fi faptul că un automobil l-ar fi lovit, după care autobuzul a fost proiectat în stație. Totodată, pe materialul video, care a fost publicat de canalul de telegrame LifeShot, șoferul de autobuz spune că i-ar fi cedat frînele.

"Potrivit informațiilor preliminare, automobilul a lovit autobuzul, iar din această cauză acesta ar fi fost proiectat în stație", a comunicat pentru RIA Novosti Departamentul Transporturilor de la Moscova. Responsabilii din cadrul instituției au subliniat că șoferul nu are "nicio încălcare" din anul 2015, iar înainte de tura sa el a trecut toate verificările necesare.

Reprezentantul Poliției din Moscova, Iurie Titov, a declarat pentru Interfax că accidentul a fost cauzat de faptul că conducătorului auto nu i-a reușit manevra, atunci cînd încerca să evite coliziunea cu automobilul. "Conducătorul autobuzului, potrivit informațiilor preliminare, cînd a încercat să evite coliziunea cu un alt vehicul a pierdut controlul volanului și a intrat în viteză în stația de transport public", a spus Titov.

Totodată pe materialul video, care a fost publicat de canalul telegram LifeShot, șoferul de autobuz numește o altă cauză a accidentului. În înregistrarea video bărbatul în uniformă de șofer de autobuz spune că nu a putut "opri" autobuzul, deoarece i-au "cedat frînele".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?