Deptrans a numit cauza preliminară a accidentului autobuzului de la Moscova

Deptrans a numit cauza preliminară a accidentului autobuzului de la Moscova

Cauza accidentului cu autobuzul la nord-vestul Moscovei ar putea fi faptul că un automobil l-ar fi lovit, după care autobuzul a fost proiectat în stație. Totodată, pe materialul video, care a fost publicat de canalul de telegrame LifeShot, șoferul de autobuz spune că i-ar fi cedat frînele.

"Potrivit informațiilor preliminare, automobilul a lovit autobuzul, iar din această cauză acesta ar fi fost proiectat în stație", a comunicat pentru RIA Novosti Departamentul Transporturilor de la Moscova. Responsabilii din cadrul instituției au subliniat că șoferul nu are "nicio încălcare" din anul 2015, iar înainte de tura sa el a trecut toate verificările necesare.

Reprezentantul Poliției din Moscova, Iurie Titov, a declarat pentru Interfax că accidentul a fost cauzat de faptul că conducătorului auto nu i-a reușit manevra, atunci cînd încerca să evite coliziunea cu automobilul. "Conducătorul autobuzului, potrivit informațiilor preliminare, cînd a încercat să evite coliziunea cu un alt vehicul a pierdut controlul volanului și a intrat în viteză în stația de transport public", a spus Titov.

Totodată pe materialul video, care a fost publicat de canalul telegram LifeShot, șoferul de autobuz numește o altă cauză a accidentului. În înregistrarea video bărbatul în uniformă de șofer de autobuz spune că nu a putut "opri" autobuzul, deoarece i-au "cedat frînele".

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load