Trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul RM

Trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul RM

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, opt persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere, trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul ţării noastre, iar cinci persoane au încălcat regulile de folosire a vinietelor, notează NOI.md.


Totodată, a fost înregistrată o tentativă de trecere ilegală a bunurilor, pe cînd trei persoane în conflict cu legea au fost reținute, în urma informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.


Poliţiştii de frontieră mai anunţă că trei cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar un conațional în Uniunea Europeană.


De menţionat că în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 57 341 traversări, dintre care un număr de 29 640 treceri pe sensul de intrare în Republica Moldova. Din numărul total de traversări, 35 318 treceri au fost ale cetățenilor moldoveni.


Cele mai solicitate puncte de trecere au fost:


PTF Leușeni - 9 189 traversări persoane, PTF Otaci - 8 664 traversări persoane, PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 6 356 traversări persoane,  PTF Sculeni - 5 715 traversări persoane,  PTF Giurgiulești-Galați - 4 632 traversări persoane şi PTF Criva - 3 551 traversări persoane. 


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load