X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un băiat de 13 ani reînvie pădurea!

30 dec. 2017,, 17:29   Societate
2332 0

Să vedeți ce copii înțelepți și curajoși există! Acest băiat merită cu siguranță să fie ajutat în eforturile sale de a reînvia pădurea...

„Bună ziua!

Am 13 ani. Sînt foarte pasionat de viața ecologică, sînt vegetarian, ecologist. Din vara trecută, împreună cu verișoara mea (de 12 ani), am decis să reînviem pădurea care se află în satul bunicii noastre. Părinții mei au spus că odinioară ea a fost foarte mare, dar acum acolo există numai aproximativ 20 de copaci.

Cu verișoara mea, am stins deja în această pădure un mic incendiu, de două ori, ne ocupăm cu restabilirea și înmulțirea răsadurilor, lichidăm gunoiștea formată acolo. În acest an am decis să creăm mișcarea „Patrula silvică” și să începem să o facem mai profesionist. Din păcate, nu avem parteneri și adepți și este foarte dificil să obținem răsaduri gratuite, iar dacă sînt cu plată, acestea sînt destul de scumpe.

Vă rog să ne ajutați prin a ne trimite semințe, răsaduri sau altceva. Ne vom bucura de orice ajutor!


Vă voi fi foarte recunoscător!”

Scrieți-i lui Artiom aici ... https://vk.com/art.gital

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?