X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Mukhametșin: În anul 2018 este posibilă consolidarea relațiilor reciproce între FR și RM

28 dec. 2017,, 14:00   Politică
2356 3

În anul 2018 Moscova și Chișinăul ar putea consolida atmosfera înțelegerii reciproce dintre Rusia și Moldova, în spiritul Acordului de prietenie și cooperare.

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Moldova, Farit Mukhametshin, și-a exprimat în acest sens speranța în mesajul său de felicitare, adresat compatrioților cu ocazia Anului Nou 2018 și a Crăciunului.

Diplomatul a menționat că în anul 2017 dialogul ruso-moldovenesc a fost amplu. Moscova și Chișinăul au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare a stabilirii relațiilor diplomatice dintre Moldova și Rusia, iar cooperarea regională și cultural-umanitară, interacțiunea dintre cercurile de afaceri dintre țările noastre a rămas dinamică.

"Sperăm ca în anul care vine să putem consolida atmosfera înțelegerii reciproce între Federația Rusă și Republica Moldova, în spiritul Acordului de prietenie și cooperare", a menționat ambasadorul FR în RM.

El și-a exprimat încrederea că potențialul istoric al parteneriatului strategic ruso-moldovenesc, bazat pe tradițiile seculare de respect și încredere între popoarele noastre, va putea căpăta un nou impuls.


"Vom încerca să păstrăm și să multiplicăm realizările pozitive din acest an. Nu tindem să dramatizăm momentele tendențioase nefavorabile", a menționat diplomatul rus.

El le-a dorit compatrioților mută fericire și sănătate, pace și Noroc în Anul Nou.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?