50 de calculatoare vor merge în 2018 în mai multe şcoli din ţară

50 de calculatoare vor merge în 2018 în mai multe şcoli din ţară

Cîteva şcoli din republică se vor alege în anu 2018 cu 50 de calculatoare. Despre aceasta anunţă Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, care anunţă că directorii instituțiilor de învățămînt, sînt îndemnați să trimită solicitările la adresa ministerului, pînă la începutul lunii ianuarie 2018.

„În baza Memorandumului de înțelegere privind programul „One Laptop One Dream” semnat pe 1 decembrie 017  între Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Fundația pentru Educație South South din Hong Kong, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță despre  colectarea demersurilor din partea instituțiilor de învățămînt general și superior cu privire la doatarea cu TIC conform necesităților, pînă la data de 05.01.2018”, se arată în mesajul reprezentanților ministerului.

Comisia de selectare a instituțiilor de învățămînt în vederea dotării cu mijloace TIC, consituită prin Ordinul Ministrului nr. 603 din 19.12.2017, va analiza demersurile parvenite în adresa Serviciului TIC din cadrul Ministerului și va lua decizia cu privire la repartizarea celor 50 de calculatoare, în funcție de necesitățile instituțiilor de învățămînt.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load