Englezoaică amendată pentru hrănirea porumbeilor

 Englezoaică amendată pentru hrănirea porumbeilor

O englezoaică a fost amendată cu 80 de lire sterline pentru faptul că copiii ei au hrănit porumbei, scrie The Mirror.


Katie Trudgill, de 31 de ani, din orașul Bradford, a mers la cumpărături cu copiii săi – Amelia, de cinci ani, și Finlay, de trei ani. Ei au flămînzit și femeia le-a cumpărat crenvurști în aluat. Cînd copiii au terminat de mîncat, au împrăștiat resturile rămase din pachete pe pămînt pentru porumbei și au aruncat hîrtiile în urne. Acest lucru a fost observat de un muncitor municipal.


Tragill a menționat că angajatul a venit cînd păsările deja ciuguliseră totul. „Nu aveam nicio idee despre această interdicție, altfel nu le-aș fi permis copiilor să o facă. Ei au hrănit porumbei, dar nu au aruncat gunoi pe pămînt”, a spus ea. Femeia însă spune că nu se va adresa în judecată și nu va contesta amenda.


Reprezentantul firmei private al cărei angajat a amendat-o pe englezoaică, a declarat că hrănirea intenționată a porumbeilor este o încălcare, dar angajații vor fi învățați să-i denunțe pe cei care vor comite asemenea încălcări. „Dacă un om a scăpat dintr-odată ceva din buzunar sau copilul a scăpat ceva, angajații ar trebui să-i informeze despre asta, dar nu să aplice amenzi”, a spus el.


Purtătorul de cuvînt al Guvernului orașului Bradford a menționat că hrănirea porumbeilor în centrul orașului nu este binevenită, deoarece duce la murdărirea străzilor și clădirilor, dar a adăugat că amenda pentru aruncarea gunoiului poate fi contestată.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load