X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

OZN-urile există, spune un fost director al unui program secret

28 dec. 2017,, 01:32   Ştiinţă şi IT
4557 0

Obiectele zburătoare extraterestre sînt o realitate, susţine fostul şef al unui program secret din cadrul Departamentului american al Apărării dezvăluit recent de presa americană.

Luis Elizondo, care a condus Programul de Identificare Avansată a Ameninţărilor Aviatice (AATIP), spune că planeta noastră este vizitată de obiecte zburătoare neidentificate. Aceste obiecte folosesc tehnologii ce nu aparţin vreunei naţiuni de pe Pământ, afirmă el, conform The Telegraph.

„Dacă am fi acum în faţa unui judecător, aş putea spune că dovezile sunt convingătoare, fără îndoială“, a declarat Elizondo pentru The Telegraph.

El susţine că OZN-urile au fost văzute mai ales în zona uzinelor nucleare.

Declaraţiile lui Elizondo vin după ce presa americană a scris despre existenţa unui program secret în cadrul Departamentului Apărării destinat studierii OZN-urilor. Acest program ar fi fost finanţat cu 22 de milioane de dolari în perioada 2008-2011.

Departamentul Apărării a recunoscut existenţa acestui program, cunoscut ca AATIP, dar a precizat că l-a închis în 2012. Însă Luis Elizondo afirmă că a condus acest program şi a lucrat în cadrul lui până în octombrie anul curent, dîndu-şi demisia din cauza fondurilor insuficiente alocate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?