Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nu e jucărie! Aşa arată cel mai mic telefon mobil din lume (VIDEO)

27 dec. 2017,, 15:39   Ştiinţă şi IT
3277 0

În ultimii ani, industria smartphone-urilor s-a luat la întrecere în ceea ce priveşte dezvoltarea şi fabricarea unor telefoane cu ecrane cît mai mari, care să încapă cît mai bine în mîinile utilizatorilor. Însă acest caz nu este valabil chiar peste tot. O companie a creat cel mai mic telefon din lume.

Zanco T1 este un telefon creat mai mult în glumă, care te va întoarce înapoi în timp, în anii 2000. Acesta are un ecran minuscul şi o tastatură „pe măsură”, care se pot dovedi destul de greu de utilizat. Telefonul, însă, este exact ceea ce arată. Un telefon. Nici mai mult, nici mai puţin. Poţi suna de pe el şi poţi chiar şi să trimiţi SMS-uri.

Producţia Zanco T1 este finanţată prin intermediul unei campanii de crowdfunding de pe Kickstarter, care a strîns deja peste 60.000 de dolari, din peste 1000 de comenzi. Printre funcţiile lui Zanco T1 regăsim un port de încărcare USB, un microfon şi un slot de nano SIM. De asemenea, el cîntăreşte doar 13 grame.

Atunci cînd este comparat cu dimensiunile unui iPhone, Zanco T1 este de patru ori mai mic decît terminalul produs de Apple. Telefonul minuscul poate fi folosit cu lejeritate ca un ”backup” la telefonul de zi cu zi şi este ideal pentru ieşirile în oraş, atunci cînd ai de gînd să bei cu o bere mai mult decît ar trebui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?