X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Angajaţii cofetăriilor lucrează nonstop în perioada sărbătorilor

27 dec. 2017,, 14:11   Capitala
2196 0

De pe masa de sărbătoare, niciodată nu lipseşte tortul. Pentru a satisface gusturile tuturor clienților, dar şi numărul mare de solicitări, în special în această perioadă, producătorii de dulciuri muncesc nonstop.

Şi cofetarii care lucrează acasă au un program încărcat, întrucît unii moldoveni preferă să comande prăjituri pentru Revelion.

Victoria Melnic face torturi de trei ani. Femeia spune că în perioada sărbătorilor de iarnă, numărul doritorilor de a avea un tort special creşte.

"În apropiere de sărbători toţi vor să facă o surpriză celor dragi, vor să petreacă în sînul familiei cu un desert făcut de casă. Începînd de la pandişpanul de vanilie cu vişină , pînă la tort ferrero sau cu ceva multă, multă ciocolată", a spus cofetarul Victoria Melnic.

În cofetăriile din Capitală este însă mare forfotă. Angajaţii lucrează intens pentru a reuşi să coacă mii de torturi. Zilnic la o întreprindere de panificaţie se fac aproape patru mii de torturi care sînt distribuite în magazinele din ţară.

"Noi în timpul acestor sărbători facem de zece ori mai multe torte. Mai mult se întreabă torta napolion clasică, torta smîntînel fabricat din turte dulci şi torta din ciocolată - prinţul negru", a spus şefa secţiei de producere a unei cofetării, Tatiana Coadă.

Preţul unui kilogram de tort de casă începe de la 250 de lei, în timp ce combinatele de panificaţie tarifele pornesc de la 220 de lei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?