Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Actorul Oleg Tabakov este în comă

27 dec. 2017,, 11:29   Externe
5296 0

Medicii l-au indus pe Artistul Poporului al URSS Oleg Tabakov în comă artificială, a informat miercuri, 27 decembrie, canalul REN TV.

Artistul a fost indus în stare de sedare medicală pentru a reduce presiunea asupra organelor interne. Starea actorului și a directorului artistic al Teatrului de Artă din Moscova «A. Cehov» este fragilă, dar stabilă.

Luni a devenit cunoscut faptul că starea de sănătate a lui Tabakov s-a înrăutățit brusc.

Tabakov, în vîrstă de 82 de ani, a fost internat la Secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Municipal «Pirogov» la sfîrșitul lunii noiembrie. Potrivit diverselor comunicate mass-media, el a fost diagnosticat cu septicemie, actorul fiind conectat la un dispozitiv artificial de ventilație pulmonară artificială și operat, de asemenea, de urgență.

Oleg Tabakov a jucat roluri în asemenea filme precum: "Război și pace", "Semnadțati mgnovenii vesnî" (Şaptesprezece momente de primăvară), "Dvenadțati stuliev" (Douăsprezece scaune), "D'Artagnan și cei trei mușchetari", "Cîteva zile din viața lui Oblomov", "Moscova nu crede în lacrimi", "Omul de pe Bulevardul des Capucines.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?