X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sfaturile care îți vor transforma 2018 într-un an al reușitelor

31 dec. 2017,, 16:45   Externe
3439 0

Înainte de începerea unui nou an, majoritatea dintre noi ne propunem să fim mai atenți la felul în care ne organizăm viața personală și cea profesională, în așa fel încît să obținem rezultate cît mai bune de pe urma activităților pe care le întreprindem.

Regula de 1 minut
“Folosește <> pentru a te ocupa de task-urile ușoare ce pot fi rezolvate repede. Răspunde la e-mail-uri, citește-ți mesajele de pe telefon sau scrie o citație. Fiind lucruri ușor de făcut, nu îți vor ocupa mult timp, iar rezultatele vor fi mărețe. Rezolvînd aceste task-uri mici, vei deveni mai calm și mult mai energic, deoarece lista ta de activități pe care ți le-ai propus să le faci ți se va micșora”, precizează Gretchen Rubin, autoarea cărților “Better than Before” și “The Happines Project”, conform wall-street.ro.

Asociază activitățile pe care îți place să le faci cu cele pe care trebuie să le faci
“Alege-ți un tabiet, cum ar fi băutul cafelei, și desfășoară-l în același timp cu o activitate productivă pe care o ai de făcut. În cazul meu, activitatea productivă este scrisul. Așadar, conectez două activități, băutul cafelei și scrisul, și mă bucur de ambele în același timp”, precizeaza Dan Ariely, profesor de psihologie.

Fă-ți o listă cu lucrurile pe care le ai de făcut, structurată pe categorii
“În fiecare vineri, îmi ocup o parte din zi gîndindu-mă la săptamîna care urmează. Realizez o listă scurtă de priorități, structurată pe trei categorii: carieră, relații și timp personal. Acest tip de organizare îmi amintește că trebuie să mă ocup de toate cele trei categorii. Este un truc simplu care îmi garantează o viață cît mai echilibrată. “, precizează Laura Vanderkam, autoarea cărții “I know how she does it”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?