Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Despre ce a discutat liderul PCRM cu ambasadorul Azerbaidjanului?

26 dec. 2017,, 13:30   Politică
2006 0

Partidul Comuniștilor din Moldova este gata să contribuie în orice mod la dezvoltarea relațiilor de prietenie, reciproc avantajoase, dintre Chișinău și Baku.

Declarația a fost făcută de către președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, care a avut o întrevedere cu ambasadorul Azerbaidjanului, Gudsi Osmanov, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului PCRM, părțile au discutat pe larg cu privire la situația politică internă actuală din Moldova, precum și referitor la starea relațiilor bilaterale moldo-azerbaidjene.

Vladimir Voronin a declarat că, în pofida faptului că Partidul Comunist se află într-o opoziție dură față de actualul Guvern, este gata să contribuie în orice mod la dezvoltarea relațiilor de prietenie, reciproc avantajoase dintre Chișinău și Baku.

În acest context, Gudsi Osmanov a subliniat că anii în care Partidul Comuniștilor era la putere în Moldova, iar Vladimir Voronin era președinte, pot fi considerați una dintre perioadele cele mai favorabile pentru cooperarea bilaterală. "Dvs. ați rămas în amintirea poporului și sînteți respectat în Azerbaidjan", a declarat ambasadorul.


Vladimir Voronin, folosind această ocazie, l-a felicitat încă o dată pe președintele Azerbaidjanului Ilham Aliev cu ziua de naștere recentă și cu ocazia sosirii Anului Nou, dorindu-i sănătate, iar poporului Azerbaidjanului - pace și prosperitate.

La rîndul său, ambasadorul Gudsi Osmanov l-a felicitat pe Vladimir Voronin cu ocazia sărbătorile de iarnă, exprimîndu-și speranța că aceste întîlniri vor deveni regulate.

Dialogul a avut loc într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?