Pavel Filip, prima declarație despre sinteza Kroll 2

Pavel Filip, prima declarație despre sinteza Kroll 2

Premierul Pavel Filip a comentat astăzi sinteza raportului Kroll 2 publicată recent de Banca Națională a Moldovei (BNM).


Oficialul a menționat că acum, instituțiile responsabile urmează ”să-și spună cuvântul” și a dat asigurări că toți cei care se fac vinovați de frauda bancară vor fi trași la răspundere. 


”Rezumatul a fost făcut public. Aici trebuie să se dea cu opinia instituțiile de forță, Procuratura Generală. Cred că a fost o abordare corectă, dacă ar fi acum să facem publice toate numele care se regăsesc în raport, vă asigur că 90% dintre aceștia sunt oameni Onești, dar care pur și simplu au fost în acest circuit, de aceea nu pot fi făcute publice aceste nume”, a spus Pavel Filip. 


Fiind întrebat de ce doar numele lui Ilan Șor este indicat în document, premierul a comentat: ”Este condamnat domnul Șor… vă spun doar un singur lucru, că vor purta răspundere toți cei care se fac vinovați de această fraudă. Vă asigur de acest lucru”.


Declarațiile au fost făcute în timpul ceremoniei de transmitere a 97 de automobile procurate pentru dotarea birourilor vamale și a subdiviziunilor Aparatului Central al Serviciului Vamal, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load