Data OFICIALĂ la care revine în circuit Serena Williams

Data OFICIALĂ la care revine în circuit Serena Williams

Serena Williams va reveni pe terenul de tenis, iar prima partidă pe care o va disputa, după naşterea fiicei sale, va fi împotriva cîştigătoarei de la roland Garros, Jelena Ostapenko Meciul va avea loc la Campionatul Mondial de Tenis Mubadala din Abu Dhabi, săptămîna viitoare.

În vîrstă de 36 de ani, Serena Williams nu a mai jucat tenis de aproape un an de zile, iar turneul de la Abu Dhabi va reprezenta revenirea oficială în sportul pe care l-a dominat în ultimii ani. Williams a anunţat că vrea să-şi apere titlul cucerit la Australian Open în luna ianuarie a acestui an.

"sînt încîntată să Joc pentru prima dată în cadrul turneului de la Abu Dhabi. E cel mai important eveniment pentru mine de la naşterea fiicei mele în septembrie", a declarat Williams pentru site-ul oficial al competiţiei.

Williams şi Ostapenko vor fi primele femei care vor participa la cea de-a 10-a ediţie a campionatului mondial de tenis Mubadala, care a marcat mult timp începutul sezonului mondial de tenis al bărbaţilor.

"sînt incantata si onorata sa imi fac revenirea ca una dintre primele femei ce participa la acest eveniment", a adaugat Williams.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load