Procurorul, care s-a traumat reținînd un inculpat periculos la Bălți, va fi decorat

Procurorul, care s-a traumat reținînd un inculpat periculos la Bălți, va fi decorat

Procurorul, care și-a fracturat un deget, în această toamnă, în timp ce a reținut un inculpat periculos în preajma Penitenciarului nr.11 din Bălți, va fi decorat.


Este vorba despre adjunctul procurorului-șef al Procuraturii raionului Glodeni, Pavel Guida.


Decizia a fost luată de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) la demersul lui Igor Popa, adjunct al procurorului general, cu privire la încurajarea procurorului.


Potrivit demersului, la 21.11.2017, aproximativ la ora 09.15, adjunctul Pavel Guida, aflându-se în preajma Penitenciarului nr.11 Bălți, a reținut un învinuit care, fiind escortat de poliția Raionului Ungheni, ajungând la porțile Penitenciarului nr.11 Bălți, a profitat de neatenția polițiștilor și a încercat să evadeze.


Procurorul, care se deplasa prin acea regiune, a observat tentativa de evadare și imediat a intervenit, imobilizând individul. Acesta s-a dovedit a fi un infractor periculos, aflându-se în stare de arest preventiv pentru fapte de viol, omor intenționat, fapte comise cu deosebită cruzime.


În timpul reținerii, urmare a acțiunilor infractorului care a opus rezistență, procurorului nominalizat i-a fost fracturat un deget, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load